Velkommen til Herlevstafetten 

Herlev Løbe- og Atletikklub indbyder til Danmarks eneste stafetstævne og et samtidigt ungdomspointstævne onsdag den 15. maj 2019 kl. 17.00 - 21.00 på Herlev Atletikstadion.  

Det er faktisk to stævner i ét:
 
Et ungdomsstævne for dig, der født i mellem 2012 og 2016 med løb, kast, spring og stafet på programmet og et stafetstævne for alle, der er ældre end 13 år (født 2005 og før).
 
Stævnet er for ALLE. Det vil sige, at du ikke behøver at være medlem af en atletikklub, men bare har lyst til at være med. 
 
Vil du deltage i Ungdomsstævnet, så kan du melde dig til de øvelser, der passer til din aldersgruppe. Vil du løbe stafet, så skal du finde tre andre og være sammen med (og de skal også tilmelde sig til stævnet).
 
Vil du tilmelde dig stafetstævnet, så finder du tre andre deltagere af samme køn og aldersgruppe (fem års intervaller f.eks. 40-44 år) og melder jer til.
 
Tilmeldingsfristen er 9. maj 2019. 
 
Onsdag den 8. maj - en uge før stævnet og samme dag som der er tilmeldingsfrist - er der åben træning på Herlev Atletikstadion kl. 18.00 - 19.00, hvor du kan komme og øve dig sammen med dit hold før stævnet.
Gå videre til stævnets hjemmeside, hvor du kan finde øvelsesrække, aldersgrupper, tilmeldingsinformation - og hvor du senere kan finde start- og resultatlister. Klik videre til stævnet HER
 
Tilmelding som medhjælper til stævnet foregår HER 

Sponsorer og samarbejdspartnere